ÎNSCRIE-TE LA URMĂTORUL TRACK DAY
Află mai multe despre noi

Află mai multe despre noi

LogoTGM, sau “Asociaţia Moto TGM”, dacă vreţi denumirea oficială, a văzut lumina primăverii în luna mai a anului 2013, sub forma unei organizaţii neguvernamentale, non-profit, apolitică şi nediscriminatoare faţă de nimeni şi nimic. Adică nimic în afara mersului pe două roţi, lucrul care ne-a unit cu mult înainte şi care ne face să discriminăm oamenii în „motociclişti” şi „restul lumii”. Dar nu cu răutate. Doar cu un pic de atenţie în plus faţă de confraţii noştri călăreţi şi faţă de tot ceea ce implică viaţa de motociclist.

La început au fost trei: Janos, Ionică „John” Maier şi Mihai „Mişu” Radu. Adică în trupa noastră s-au găsit trei, mai gospodari, care să umble după acte şi să plătească timbre judiciare astfel încât lucrurile pe care le făceam de capul nostru să înceapă să aibă o ordine, o organizare şi, de ce nu, o amploare mai mare. În prezent, când spunem „NOI”, ne referim la o gaşcă mult mai mare dar la fel de inimoasă; cei care ni s-au alăturat pe drum, au făcut-o fiindcă prin lucrurile pe care le împlinim şi pe care le puteţi găsi la Secţiunile „Evenimente” şi „Proiecte”, am demonstrat că VREM să facem viaţa motocicliştilor şi a oraşului nostru mai bună şi mai frumoasă, dar şi că PUTEM să facem asta, ÎMPREUNĂ. Desigur, vizitând „Galeria” vei vedea că tot ceea ce facem înseamnă în primul rând DISTRACŢIE şi PRIETENIE!

Dacă şi tu crezi că motociclismul sădeşte seminţe de libertate, dacă şi ţie ţi se pare că în România sunt încă multe de făcut pentru motociclism, dacă şi tu ai ceva de spus şi de făcut pentru motociclişti şi pentru Mureş, citeşte STATUTUL, iar dacă îţi place, vino cu noi!

Pentru o comunicare mai rapidă, intră pe Grupul Facebook Moto TGM! Te așteptăm!

Leave a Reply

Close Menu